Les primàries del PSC entre Tura i Hereu seran el 19 de febrer

La Federació del PSC a Barcelona i la direcció nacional del partit s'han reunit avui per consensuar la data de la votació

Les primàries que enfrontaran l'actual alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i l'exconsellera d'Interior i Justícia, Montserrat Tura, per decidir el candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat a les eleccions municipals, se celebraran el pròxim 19 de febrer. Així ho ha decidit la Comissió Electoral del PSC després de la trobada que han mantingut aquest divendres al matí la Federació del PSC a Barcelona i la direcció nacional del partit. El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha estat el primer en fer oficial la data en una piulada al seu compte de Twitter.

La campanya electoral de les primàries al PSC -que es poden celebrar ens els municipis de més de 20.000 habitants o amb més de 200 militants- s'iniciarà el 4 de febrer i finalitzarà el 18 de febrer, un dia abans de la celebració de les eleccions que escollirà el candidat que optarà a l'alcaldia.

Ambdós aspirants, que avui s'han reunit amb el secretari primer del partit, l'expresident José Montilla, s'han mostrat disposat a fer un debat per debatres les seves propostes.

 
 

Comentaris