El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les bases de BComú aproven el full de ruta del nou partit
  • CA

 

Les bases de BComú han aprovat el full de ruta per a crear el nou partit dels Comuns, que aspira a prendre l’hegemonia a JxSí a la Generalitat. La formació que lidera l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat aquest dissabte un plenari extraordinari per presentar el document sobre l’espai polític català amb les aportacions dels debats que han tingut lloc durant el darrer mes als diferents espais de l’organització.

El document presentat servirà com a marc per desenvolupar el procés d’articulació del nou espai, un procés que pretén ser obert i de “desbordament ciutadà”, amb la col·laboració de persones, organitzacions i moviments que desitgin formar part del projecte.

“Després de fer els processos de debat interns, BComú obre el debat a la ciutadania i altres organitzacions polítiques de l’esquerra d’aquest país”, ha manifestat Susanna Segovia, membre de la Direcció Executiva del partit. “Després de les victòries electorals, aquest espai polític és central per a construir un nou model de país a Catalunya”, ha afegit Segovia.

A partir d’ara, BComú obrirà el debat per a concretar “el model de país pel qual s’apostarà”, des d’una perspectiva municipalista i sobiranista, segons informa el partit.

 

I per tal de seguir aprofundint en el debat “sobre la qüestió nacional”, BComú organitzarà la conferència Sobiranies i processos constituents a càrrec de Xavier Domènech, membre de la direcció executiva de Barcelona En Comú i diputat d’En Comú Podem, que tindrà lloc el dijous 3 de novembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa