Les 27 seus d'Òmnium Cultural reclamen que es pugui veure TV3 al País Valencià

150 responsables de l'entitat es fotografien amb el lema 'Volem TV3 al País Valencià. Som una nació. Llibertat d'Expressió'

Les 27 seus d'Òmnium Cultural, agrupades en la II trobada nacional d'aquesta entitat, han reclamat avui que TV3 es pugui veure al País Valencià , amb el lema en català "Som una nació. Llibertat d'expressió".

Segons que informa avui Òmnium Cultural en un comunicat, la II trobada nacional, que se celebra cada any i és un espai de debat i reflexió interna sobre l'entitat, ha volgut deixar explícit el seu suport a Acció Cultural del País Valencià, amb motiu del tancament de TV3 en aquesta comunitat.

Així, uns 150 responsables de les 27 seus d'Òmnium a tot el territori s'han fet una fotografia conjunta davant el lema: "Volem TV3 al País Valencià. Som una nació. Llibertat d'Expressió".La trobada també ha suposat el punt de partida de la celebració dels 50 anys de l'entitat cultural.

Des d'ahir, quan es va efectuar el tancament de les emissions de TV3 a València, diverses entitats polítiques, culturals i del món de la comunicació a Catalunya s'han pronunciat en contra de l'actitud de la Generalitat Valenciana d'impedir les emissions de la televisió autonòmica catalana.

 
 

Comentaris