Lastra (PSOE): "Probablement aquesta serà una bona nit per aquest gran partit"

"La nostra democràcia és forta i milions d'homes i dones han decidit agafar les regnes d'aquest país", ha destacat la vicesecretària general del PSOE

 

La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha fet una primera valoració de la participació i del sondejos a peu d'urna passades les 20:45 hores. En una compareixença a la seu del socialistes a Ferraz sense la possibilitat pels periodistes de fer preguntes, Lastra ha destacat que "ens trobem davant d'una participació històrica" i que al partit que lidera Pedro Sánchez li agrada ressaltar aquesta dada perquè "significa que la nostra democràcia és forta i que milions d'homes i dones han decidit agafar les regnes d'aquest país".

 

 

Seguidament, la vicesecretària del PSOE ha assenyalat que "totes les enquestes ens col·loquen com a primera força política" i ha avisat que "probablement aquesta serà un bona nit per aquest gran partit". Alhora, Lastra ha tingut paraules d'agraïment per la militància del partit "per la magnífica campanya electoral". "Estem molt orgullosos d'aquest gran partit", ha conclòs.  

 

Comentaris