El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laporta surt d’ una reunió "cordial" amb Mas però sense fer declaracions
  • CA

El líder de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, ha qualificat la reunió mantinguda amb el próxim president de la Generalitat, Artur Mas, de “cordial”, però s’ha negat a fer valoracions sobre la trobada.

L’ex president del FC Barcelona s’ha reunit avui al Parlament amb Mas durant uns 45 minuts dins de la roda de contactes que el líder convergent ha mantingut amb tots els grups que han aconseguit representació parlamentària en les eleccions del passat diumenge.

L’arribada de Laporta a la cambra catalana ha generat molta expectativa entre els mitjans de comunicació. S’han hagut de fer fins a dues tandes de fotògrafs i dues de càmeres de televisió per fer els muts, més que en la resta de reunions. El passat blaugrana ha perseguit Laporta fins al Parlament, ja que alguns càmeres cridaven la seva atenció al crit de “Al loro!”.

Just quan ha arribat a la cambra catalana, Laporta ha visitat la botiga del Parlament. Allà, el líder de SI ha comprat “La petita història del Parlament”, de Pilarín Bayés. Posteriorment, ha anat fins al bar de la cambra, on l’expresident del Barça ha pogut conèixer a través de les pantalles de televisió que hi ha que serà finalment Rússia el país que acollirà el mundial del futbol del 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa