El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laporta rep crits de “trànsfuga”
  • CA

El diputat, Joan Laporta, ha estat rebut avui a la sortida del Parlament amb crits de “trànsfuga”. Una quinzena de militants de SI, reunits davant de l’edifici del Parc de la Ciutadella en motiu del debat de la Llei d’Independència, han recriminat a l’exlíder del partit que abandonés la coalició en el mes de març passat per presentar-se al costat d’ERC i Reagrupament en les municipals de Barcelona.

Després d’escoltar els crits, el líder de Democràcia Catalana (DC) sense perdre el somriure, s’ha acostat als joves de SI per argumentar la seva sortida del partit. “No es pot anar a les municipals de Barcelona a perdre”, ha sostingut davant d’uns militants que li han retret que traís la seva confiança després d’haver liderat SI a les eleccions al Parlament.

Els militants de SI també han rebut la resta de diputats de la Cambra amb crits a favor de la independència, i fins i tot alguns com el president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, i el portaveu del Govern, Francesc Homs, han estat acusats de “botiflers”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa