El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laporta pronostica el fracàs del Govern i l’emplaça a defensar la independència
  • CA

Joan Laporta ha estat clar i concís en la seva exposició durant el debat sobre la composició del Govern. El president de Solidaritat Catalana ha criticat la incorporació de Pilar Fernández Bozal com a consellera de Justícia, ha promès suport a l’executiu per defensar el país i ha qüestionat, vistes les declaracions sobre el sistema autonòmic de José María Aznar i José Luís Rodríguez Zapatero, la possible consecució del concert econòmic.

“La senyora Bozal no és adequada pel càrrec”, ha argumentat. “La consellera de justícia va menysprear amb la seva tasca a l’advocacia de l’Estat els 600.000 catalans que ja han participat de les consultes sobre la independència”. “Equiparant-les amb el funeral d’etarres ha estigmatitzat un procés pacífic i democràtic”, ha afegit.

Laporta ha demanat a Mas que no demani l’ajuda de les altres forces polítiques “davant el possible fracàs de la seva gestió”. Laporta ha insistit en el “panorama fosc i complicat” que el Govern es trobarà a Espanya i li ha recordat que, en defensa del país i si aposta per la independència, tindrà sempre el suport de SI.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa