Laporta, número dos de Portabella

ls partits independentistes concorreran junts a les eleccions sota un "nom paraigües" que inclourà les tres sigles

El president de Democràcia Catalana i diputat no adscrit al Parlament de Catalunya, Joan Laporta, serà el número dos de la candidatura a les municipals de Barcelona que encapçalarà el líder d'ERC, Jordi Portabella.

Les dues formacions han tancat un acord que han definit com un pacte "de llarg recorregut" a la capital catalana i no conjuntural. El republicà també ha volgut deixar clar que aquest acord no significa la incorporació de l'expresident del Barça a les files d'ERC.

En aquests moments estan buscant un "nom paraigües" que identifiqui la coalició que, de moment, composaran ERC, Rcat i Democràcia Catalana. Laporta ha avançat que entre les qüestions que s'han tancat en la negociació d'aquests dies és que la coalició doni suport a la llista més votada passades les eleccions.

La llista d'aquesta coalició independent, a part de Portabella i Laporta al capdavant, també estarà encapçalada per Ester Capella (número3); el candidat de Reagrupament, Ignasi Planas (número 4) i una de les organitzadores de les consultes per la independència, Anna Arqué (número 5).

 
 

Comentaris