Laporta deixa en mans de SI presentar-se d'alcalde de Barcelona

El president de Solidaritat Catalana afegeix que vol a Toni Strubell de president del Parlament i que les relacions amb C's al grup mixt seran respectuoses

El president de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, s'ha mostrat disposat a presentar-se a l'alcaldia de Barcelona si el seu partit ho aprova. El líder de SI ha assegurat que la formació independentista "està estudiant les diferents possibilitats en aquests sentit", i que ell, a títol personal, "es posa a disposició del partit".

Laporta, que ha comparegut en roda de premsa, ha assegurat que SI mantindrà una relació de "respecte" amb Ciutadans al Grup Mixt però ha recordat que el seu partit té quatre diputats, "i ells tres" i que aquesta "correlació de forces" marcarà les relacions.

Laporta ha afegit que el diputat de SI per Girona, Toni Strubell, serà el candidat del partit a la Presidència del Parlament. Laporta ha enaltit "el prestigi i trajectòria catalanista" del seu candidat, per la qual cosa el partit independentista considera que, si no aconsegueix ser investit com a president de la Càmera, almenys hauria d'ocupar un lloc en la Mesa de la Parlament.

 
 

Comentaris