El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La UGT exigeix “deixar d’utilitzar” els funcionaris com a element de debat davant l’1-O
  • CA

 

El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha reclamat aquest dissabte a la classe política “que deixin d’utilitzar als treballadors públics com un element de debat de l’1 d’octubre per enfrontar”. En declaracions als mitjans a Barcelona, on ha acompanyat al secretari general de la UGT estatal, Josep Maria Álvarez, en la commemoració del 129 aniversari del sindicat, ha assegurat que els funcionaris, en aquests moments, no tenen “cap risc”, però que el sindicat estarà atent als moviments tant del Govern com del govern espanyol.

  

 

 

“El sindicat estarà del seu costat tant per quan creguin que el govern està fent alguna cosa malament com quan el govern del PP no ho estigui fent”, ha afirmat. “De moment les garanties hi són perquè no hi ha cap treballador públic que hagi viscut cap situació que hagi denunciat”, ha relatat Ros, que ha demanat que es convoqui el Consell Català de la Funció Pública després de l’estiu perquè la Generalitat, els ajuntaments i representants dels treballadors puguin abordar la qüestió del referèndum.

Així, ha celebrat que la Generalitat hagi reiterat en diverses ocasions “de forma verbal” que els treballadors públics gaudiran de garanties davant la celebració de la consulta, prevista per al primer diumenge d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa