La UB estira les orelles a Colau

El centre universitari li demana que sigui responsable i rigorosa després d'insinuar que algú li va oferir la possibilitat d'acabar la carrera de Filosofia "fàcilment"

 

La Universitat de Barcelona (UB) ha decidit estirar les orelles a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Coalu, per haver dit que la directiva d'una multinacional li havia ofert acabar la carrera de Filosofia "fàcilment". En un seguit de piulades a Twitter, la UB ha assegurat que demanarà explicacions a Colau per les insinuacions que ha fet en una entrevista a TV3 en ser preguntada per la polèmica sobre la tesi de Pedro Sánchez. "No podem permetre cap ombra de dubte sobre les nostres titulacions", ha advertit el centre universitari. "Esperaríem que qualsevol sospita sigui denunciada però de manera clara i puntual", ha subratllat la UB.

 

 

Així mateix, ha continuat la institució, que no es pot permetre que es dubti de "l'honorabilitat de la Universitat, PAS, PDI i estudiants". La UB afegeix que "l'esforç i la dedicació són les úniques vies per aprovar els títols universitaris" i demana "responsabilitat i rigor als nostres polítics", convidant-los a "denunciar qualsevol acció fraudulenta si en tenen coneixement".

 

Comentaris