El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La "Final Four", un bon negoci per Barcelona
  • CA

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, estima que la “Final Four” de l’Eurolliga de bàsquet, que se celebrarà al Palau Sant Jordi del 6 al 8 de maig de 2011, aportarà a la capital catalana uns beneficis de 7 milions d’euros directes i 25 milions indirectes en ocupació hotelera, restauració i comerç.

Hereu, que ha presentat alguns detalls de la final, acompanyat del director general de l’Eurolliga, Jordi Bertomeu, ha destacat que la final a quatre augmenta la projecció mundial de Barcelona. La cobertura mediàtica de la final tindrà aproximadament a 300 mitjans i 600 periodistes acreditats.

El batlle de Barcelona ha assegurat que la victòria del Barça en la darrera edició no té a veure amb el fet que la final d’enguany sigui a la ciutat. De fet Torí havia de ser-ne la seu però finalment ha declinat allotjar la competició.”Se’ns va demanar –des de l’Eurolliga– que s’avancés la candidatura. Barcelona sempre està preparada, aquesta és la nostra vocació”, ha assegurat.

També la Copa del Rei

D’altra banda, l’Ajuntament no renuncia a organitzar més esdeveniments relacionats amb el bàsquet, i té la vista fixada en la Copa del Rei.

El Delegat d’Esports, Pere Alcober, ha explicat que quan deixin d’haver-hi els compromisos amb “certes ciutats” per repetir les edicions, la “missió” de Barcelona serà estar “en el moment oportú” per celebrar-la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa