La "Final Four", un bon negoci per Barcelona

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, creu que els tres dies de competició deixaran 32 milions d'euros en beneficis a la ciutat

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, estima que la "Final Four" de l'Eurolliga de bàsquet, que se celebrarà al Palau Sant Jordi del 6 al 8 de maig de 2011, aportarà a la capital catalana uns beneficis de 7 milions d'euros directes i 25 milions indirectes en ocupació hotelera, restauració i comerç.

Hereu, que ha presentat alguns detalls de la final, acompanyat del director general de l'Eurolliga, Jordi Bertomeu, ha destacat que la final a quatre augmenta la projecció mundial de Barcelona. La cobertura mediàtica de la final tindrà aproximadament a 300 mitjans i 600 periodistes acreditats.

El batlle de Barcelona ha assegurat que la victòria del Barça en la darrera edició no té a veure amb el fet que la final d'enguany sigui a la ciutat. De fet Torí havia de ser-ne la seu però finalment ha declinat allotjar la competició."Se'ns va demanar --des de l'Eurolliga-- que s'avancés la candidatura. Barcelona sempre està preparada, aquesta és la nostra vocació", ha assegurat.

També la Copa del Rei

D'altra banda, l'Ajuntament no renuncia a organitzar més esdeveniments relacionats amb el bàsquet, i té la vista fixada en la Copa del Rei.

El Delegat d'Esports, Pere Alcober, ha explicat que quan deixin d'haver-hi els compromisos amb "certes ciutats" per repetir les edicions, la "missió" de Barcelona serà estar "en el moment oportú" per celebrar-la.

 
 

Comentaris