El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presidenta del comitè d’empresa de l’HGC acusa el conseller Comín de “vendre fum”
  • CA

 

La presidenta del comitè d’empresa de l’Hospital General ha acusat el conseller de Salut, Toni Comín, “de vendre fum” amb la seva proposta decompra de l’HGC per 50 milions d’euros per convertir-lo en un centre públic. Roser Morraja s’ha mostrat molt perplexa i sorpresa per aquest anunci del conseller, que desconeixia i que ha qualificat de molt “alegre”. “S’ha llençat a la piscina”, ha rematat.

Morraja considera que el valor de l’Hospital General està molt per sobre dels 50 milions que ha proposat Comín: “Ha llançat una OPA molt per sota del valor, vol que li regalin”. Per la presidenta del comitè d’empresa, el conseller ha volgut “passar-li la pilota a l’empresa” propietària del centre, per a després assenyar-la “com a culpable”. “No és només l’edifici, són totes les màquines, els quiròfans…”, ha recordat.

 

“El conseller vol tot o res, i hi ha punts intermedis, concertacions”, ha reclamat Roser Morraja, que ha convidat a Toni Comín a “negociar de veritat“. “Que presenti un projecte viable, no un anunci per vendre fum i fer titulars”, ha apuntat, alhora que afegia: “S’ha vist pressionat”. “Tan debò s’arribi a un acord”.

Més enllà d’aquestes valoracions, la presidenta del comitè d’empresa ha explicat que no pot fer cap més anàlisis de la situació, ja que els ha agafat per sorpresa i encara ho han de valorar. Tampoc es posicionen sobre si preferien que l’Hospital fos públic o si prefereixen continuar com a centre privat: “Com a treballadors volem una feina segura i que els pacients del Vallès tinguin la millor atenció”. Aquest 21 d’octubre es reunirà el comitè de crisi dels treballadors de l’Hospital General i analitzaran la situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa