La portaveu d'ERC a Girona abandona el partit pel seu "tracte deslleial"

Maria Mercè Roca assegura que tanca la seva "etapa política" però manté "intactes" les seves idees "a favor de la llibertat del país"

La portaveu d'ERC-MES a l'Ajuntament de Girona, Maria Mercè Roca, ha anunciat a través de les xarxes socials que abandona la militància "pel tracte deslleial" que els republicans han tingut cap al grup municipal. Tres dies del 26-M, l'escriptora ha decidit desvincular-se del tot del partit. "Tanco, doncs la meva etapa política, però les meves idees d'esquerres i a favor de la llibertat del país es mantenen intactes", ha dit a Twitter. Maria Mercè Roca va decidir no presentar-se altra vegada com a alcaldable després de veure com els republicans li retiraven la confiança. Una decisió que va tenir repercussions al grup municipal i ha suposat que dos dels seus regidors passessin a altres candidatures. Precisament, Roca també ha publicat el vídeo electoral de Guanyem Girona, destacant que la llista presenta "un sòlid projecte de ciutat".

El regidor Pere Albertí ja va anunciar que MES no repetiria coalició amb ERC i aquest 26-M el seu nom és la llista de Guanyem Girona, que encapçala Lluc Salellas. El regidor Martí Terés, per la seva banda, va abandonar l'acta aquest mes d'abril per sumar-se a la candidatura de JxCat, que encapçala l'alcaldessa Marta Madrenas.

 
 

Comentaris (4)
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT AMB E.R.C. QUE A CASA TAMPOC VOTAREN PER QUÈ NO AJU DEN FAMILIAS POBRES I AL ATUR DE LLARGA DURADA I SU AJUDEN A GENT RICA GASTEN MOLTS D INERS PER FESTES I LA CULTURA QUES UN LU Fa 3 mesos
TIC-TAC ..TIC-TAC ..E.R.C. .. TIC-TAC ..TIC-TAC Neu posan tans S oci alistes Espanyols de Candidatos per E.R.C. Abandoneu als Independentistes catalans i catalanes de sempre .ara els i elles hus abandonen a vosaltres TIC-TAC .. JUNQUERAS TIC-TAC .JO TAMPOC HUS VOTA RE NI LA MEVA FAMILIA Per no fe res per ajudar ATURATS DE LLARGA DURADA I POBRES CON NOS A LTRES I SI AJUDA A GENT RICA
Escotorit Fa 3 mesos
Cal guardar-se del gen de la quimera d'ERC.
Tic tac tic tac ER ja us ha vist el plumero de la claudicacio Fa 3 mesos
Els vostres!!!!
Raf Fa 3 mesos
Molt ben fet. Els convergents (amb el 3%) paguen millor. Us costa veure-ho oi? Ai.. Com sou...
Escotorit Fa 3 mesos
Rufian....valgam Deu!! A fer bondat!!
Pica soquws Fa 3 mesos
Comentari miserable !