El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La ministra de Sanitat descarta dimitir
  • CA

 

La ministra de Sanitat, Carmen Montón, ha anunciat aquest dilluns que rebutja dimitir del seu càrrec. En una roda de premsa ha explicat que té tota la documentació del màster en ordre i ha posat sobre la taula diversos correus electrònics amb la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) que acreditarien que no hauria comès cap irregularitat. En cas que Montón dimitís, aquesta seria la segona dimissió que patiria el govern de Pedro Sánchez, després que també ho fes Màxim Huerta escassos dies després de formar-se l’Executiu.

 

Montón ha explicat davant dels mitjans que ella no va demanar cap convalidació de cap assignatura del màster, que totes les assignatures es van cursar entre 2010 i 2011, que el títol es podia cursar a distància, que té proves documentals que ella va començar el curs el 30 de setembre i no el mes de gener, que el treball final de curs es va entregar en ordre, i que sempre va seguir les indicacions que li van donar des de la universitat.

 

Preguntada per si en algun moment s’ha plantejat dimitir, Montón ho ha negat taxativament, assegurant que té totes les proves documentals per demostrar que el seu màster no té cap irregularitat. Al mateix temps, ha defensat tenir el suport del president i la vicepresidenta del govern.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa