La Guàrdia Civil treu pit a Catalunya davant "l'amenaça de l'independentisme sectari"

El general en cap de l'Institut Armat afirma que han guanyat als qui "ens intenta aïllar de la ciutadania"

El general en cap de la VII Zona de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido, ha reivindicat aquest dijous que el cos està enfrontat a diverses amenaces, entre les quals ha inclòs l'"independentisme radical, autòcrata, sectari i supremacista". Ho ha dit en un acte pel 175è aniversari de l'Institut Armat, i que ha presidit la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, en la comandància del cos a Sant Andreu de la Barca. Hi han assistit representants de la Generalitat, com el secretari general de la Conselleria d'Interior, Brauli Duart; el director dels Mossos d'Esquadra, Andreu Joan Martínez, i el comissari cap, Miquel Esquius, als quals Garrit ha agraït la seva presència "pel que això representa de retorn a la habitualidad". També hi han estat l'expresident de la Generalitat José Montilla; el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Jesús María Barrientos; el fiscal superior de Catalunya, Francisco Banyeres de Mariola; el cap superior de Policia Nacional a Catalunya, José Antonio Togores, i l'alcalde, Enric Llorca, a més de membres de policies locals i altres autoritats civils i militars.

 

El cap de la Guàrdia Civil a Catalunya també s'ha mostrat satisfet per com han anat superant l'"elevada tensió social" dels últims anys a Catalunya. I ha criticat a sectors que han assignat "el paper de malvats i el qualificatiu de feixista a tots els que no comparteixen les seves creences, i el d'herois a aquells que la raó no els acredita pel seu intent de trencar el model de país". Ha reafirmat que la Guàrdia Civil exercirà les seves funcions i competències respectant la neutralitat política i la llei, i ha criticat que els que els contemplen com a contrincants han intentat aïllar-los de la ciutadania.

 

 

Tanmateix, ha destacat que això no s'ha aconseguit perquè segueixen en contacte amb la població i no oculten la seva presència ni existència "gràcies a l'esforç realitzat per tots els guàrdies civils per a sobreposar-se i mantenir-se aliens a la desafecció i al menyspreu rebuts". I ha afegit que també és gràcies als familiars "convertits en víctimes col·laterals dels alegres cantaires i pacífics intolerants" que es mantenen al costat de la Guàrdia Civil a pesar que els van assetjar en a la feina i a les aules, segons ha dit.

 

Comentaris (20)
Manel Fa 5 mesos
Pobrets, son una colla de analfabets, amb dos neurones que voleu que pensin?
Josep Fa 5 mesos
Conformaros con los 1400e q cobrais en ciudades como bcna!! Los mossos 2200 con el ultimo aumento
Nacio Catalana Fa 5 mesos
Fora la guarida sibil i l exercit espanyistajyi de Catalunya
Elia Fa 5 mesos
I tant que segueixen el contacte amb la població...a osties! Espero el dia que facin les maletes i tirin cap avall, l'aire a Catalunya serà més respirable..
Civil Hongo Fa 5 mesos
la Guàrdia Civil exercirà les seves funcions i competències respectant la neutralitat política per mitjà del Tácito, i la llei del Hampa a càrrec de jutges i fiscals bruts, corruPPtes i PPrevaricadors del Règim feixista del 78 .
JORDI Fa 5 mesos
Piolins! Fora de Catalunya! Xusma escanyola adoctrinada! Fora de Catalunya! Amiguitos fanaticos! FORA DE CATALUNYA!!!
LLuc Fa 5 mesos
Spanish home Spanish home Spanish home Spanish home Spanish go home
Este individuo llamado Garrido. Fa 5 mesos
Que neutralidad tiene la guarida civil cuando sus autoridades tratan de intolerantes y supremacistas a los independentistas. El independentismo es legal y hay representantes en los parlamentos. VA A ACTUAR LA FISCALÍA CONTRA ESTE ELEMENTO LLAMADO GARRIDO? EL MINISTRO DEL INTERIOR LO VA A CÉSAR?
Fill de G.C. Fa 5 mesos
Disculpa, pare. Tinc vergonya. A tots vosaltres, ciutadans i també a vosaltres, uniformats, us recomano el llibre de Paul Presto "El holocausto español"
Aleix Fa 5 mesos
Aquests son els q es pixaven desde els balcons , treien una pistola des d un balcó de l hotel i sortien de paisà fora de servei repartint amb les porres metàl.liques xq la gent es queixava... Aquests son els que van repartir el q no està escrit el dia 1-O a tort i a dret a la gent pacífica ....i quan se n sortien amb esprais .... Quina mena de gent es pot sentir integrada en un país q no se l senten seu ja q els importa ben poc o gens la llengua ni la cultura , prediquen la violència i
JORDI Fa 5 mesos
Gracias a la GC no hay que lamentar alguna desgracia el 1-O..... si fuera por mis amiguitos con los ojos inyectados en sangre.....no se no se....
Javier Fa 5 mesos
Policia invasora represora inculta
con los ojos en blanco.......uff Fa 5 mesos
Tu si que eres culto....fanático pero culto.....buaffff
Antonio Escobar.. In Memoriam Fa 5 mesos
Los filósofos usan el intelecto, para dotar de pensamientos a la gente libre, mientras que los represores usan las armas, la fuerza bruta y las mentiras para silenciar, a los que no piensan como los amos que les pagan la soldada. Lo demás, son Misas de campaña doctrinales.
con los ojos en blanco.......uff Fa 5 mesos
Cada vez más.............
JORDI Fa 5 mesos
Además, no hay ningún independentismo que no sea sectario......otra cosa es que os asumáis con valentía ( sin pintaros en la cara las palabras dignidad.....libertad.....poesia.....sonrisas.....) dais mucha pena amiguitos
Ricard Fa 5 mesos
Suposso que aquest no son de a por ellos, déjen-nos actuar o repartiendo leña.
JORDI Fa 5 mesos
Es que como os sigan engañando.......podéis ser peligrosos, sólo hace falta una chispa para que salga la chusma radical que tenéis dentro.......
joan Fa 5 mesos
aquest jordi deu ser dels que porten l'orinal al cap, un pikolo fastigos
X*2 Fa 5 mesos
Aneu a dir mentides a Espanya , fora aquests agresors de la democracia
joan Fa 5 mesos
fora la xusma española
Papitu Fa 5 mesos
Un exemple de la delinqüència organitzada del segle XXI (encara que aquests ja venen d’abans).