La Gestora del PSOE reivindica un PSC "fort" per resoldre l'encaix de Catalunya a Espanya

Primeres reaccions des de Madrid després de la victòria d'Iceta a les primàries

 

La Comissió Gestora del PSOE ha felicitat a Miquel Iceta per la seva reelecció com a primer secretari del PSC a les primàries celebrades aquest dissabte i ha reivindicat un PSC "fort" per resoldre l'encaix de Catalunya a Espanya des del respecte a la Constitució espanyola.

 

"Un PSC fort ha d'esdevenir un punt de partida per resoldre el futur encaix de Catalunya a Espanya des del diàleg i el respecte al nostre marc constitucional", ha proclamat la gestora que presideix l'asturià Javier Fernández des que Pedro Sánchez va dimitir de la Secretaria General del partit.

 

Iceta ha revalidat el càrrec després de proclamar-se aquest dissabte vencedor de les primàries del partit amb el 54,14 per cent dels vots. El seu contrincant a liderar el PSC, Núria Parlon, ha obtingut el 45,86 per cent dels vots.

 

 

La Comissió Gestora també ha felicitat la socialista per la seva campanya així com als militants del PSC que han participat en aquestes primàries.

Un dels primers a felicitar Iceta i Parlon ha estat però Pedro Sánchez, que ha destacat "l'exemplar exercici democràtic" de les primàries. També ha afegit que "ara i sempre defendrem el vot dels militants".

 

 

Comentaris