La Fundación Francisco Franco farà apologia del franquisme al Pazo de Meirás

L'entitat, que gestionarà les visites del públic, diu que l'espai servirà per mostrar la "grandesa" del dictador i fer augmentar el turisme a Galícia

 

La Fundación Francisco Franco farà servir el Pazo de Meirás per mostrar la "grandesa" del dictador, potenciar d'aquesta manera el turisme a Galícia i "difondre el patrimoni gallec al món", segons ha informat en un comunicat. Aquesta entitat ha obtingut la responsabilitat de gestionar les visites del públic d'aquest Bé d'Interès Cultural (BIC), propietat de la família Franco.

 

La FFF ha rebut "com un honor" la concessió de la gestió de les visites i ha dit que "és una excel·lent oportunitat per mostrar al gran públic la grandesa de la figura" del general franquista. L'entitat afirma a més que el Pazo va ser "donat pel poble" a Franco i gràcies a aquest donatiu Galícia ha tingut "l'honor" de comptar "amb la presència estiuenca de qui fou el cap d'Estat durant la totalitat del seu mandat".

 

 

L'entitat recorda que el Pazo està ple encara de records de la vida de Franco i de la seva "obra". Afegeix també que "el Pazo es avui un dels llocs emblemàtics de Galícia, conegut a tot el món, i sobre ell recau part de la glòria de qui el va habitar, probablement l'espanyol de major relleu mundial des de Felip II".

 

Comentaris