El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Fundació Franco diu que “Catalunya està en un procés terminal de secessió”
  • CA

 

La Fundació Franco (FNFF) adverteix Felip VI que “la realitat òbvia és que Catalunya està en un procés terminal de secessió, molt més avançat que el que ha tingut durant la major part del periode històric 1812-1977 tan criticat per l’actual cap de l’Estat“. L’entitat franquista rebat, d’aquesta manera, el discurs de Felip de Borbó a les Corts en commemoració dels quaranta anys de les eleccions del 15 de juny de 1977, en el qual va afirmar que la Constitució de 1978 ha aconseguit “l’afirmació de la nostra unitat nacional“.

 

La FNFF critica el fet que Felip VI hagi ofert una visió negativa de la història de l’Espanya contemporània, en “condemnar durament més d’un segle i mig, no només de la història d’Espanya, sinó de la història de la seva pròpia família“.

 

La Fundació Franco és considerada, legalment, per l’estat espanyol com una entitat de caire benèficodocent i cultural. Per aquesta raó les donacions que rep estan bonificades amb un percentatge de desgravació que pot arribar fins al 75% en la declaració de l’IRPF.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa