La Fiscalia refusa aixecar l'ordre de detenció de Puigdemont i Comín

Considera que no disposen d'immunitat parlamentària

La Fiscalia del Tribunal Suprem ha emès un informe davant el magistrat instructor del judici del procés, Pablo Llarena, en què adverteix que l'expresident Carles Puigdemont i l'exconseller Toni Comín no estan protegits per la immunitat parlamentària. El ministeri públic rebutja els recursos de reforma que els dos polítics catalans van presentar sol·licitant al magistrat que reconsiderés aixecar la seva ordre de detenció després de resultar escollits diputats electes del Parlament Europeu. L'objectiu era poder viatjar a Madrid per realitzar els tràmits necessaris davant la Junta Electoral Central (JEC) que els permetin prendre possessió dels seus escons al Estrasburg el proper 2 de juliol.

 
 

Comentaris (4)
segur que s'afilia ara a Vox, com que són cosins-germans no notarà la diferència Fa 7 mesos
I jo que em pensava que dimitia per lo dels diners a un paradís fiscal (vegi's Suíssa),
Güevos a la legislación vigente Fa 7 mesos
Plato especial preparado por "Un d'aquí" para que se los coman Puchineli y Tontín en Waterloo. Será el plato de despedida del Casoplón de la FakeRepCalçotCat cuando, sin dinero, se tengan que ir a un apartamento baratet del barrio de moros de Bruselas.
Dúo cómico Puchineli y Tontín Fa 7 mesos
No tienen inmunidad ni pueden reclamar nada como eurodiputados. No han renunciado a su condición de diputados autonómicos y hasta que no hagan efectivo este pas, juren o no juren la Consti en directo o en diferido, no pueden coger su acta de eurodiputadas. Otra cagada maestra, digo jugada del cerillo Boye.
Un d'aquí Fa 7 mesos
Tu, que tienes tan amplios conocimientos de la legislación vigente, corre, vente, impulsada por estos vientos nuevos, y me comes todos los güevos... Jajajaja, jajajaja y jajajaja!
Pepet de Vallmanya Fa 7 mesos
Aquests fills de papà feixistaque pagaba títols universitaris , no sols són uns inútils ! També són uns mafiosos, corruPPtes i PPrevaricadors. O sigui ...delinqüents amb imPPunitat !