La FAVB suspèn Colau en la lluita contra la pobresa a Barcelona

"La pobresa no ha desaparegut sinó que s'ha cronificat i s'ha estès per la ciutat", adverteix la revista que edita l'entitat

 

La Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha constatat que la pobresa a Barcelona "s'ha cronificat" després de dos anys de govern d'Ada Colau, que va arrencar amb l'anunci de mesures "urgents" per posar-hi fi.  Lluny d'això, però, "la pobresa no ha desaparegut sinó que s'ha cronificat i s'ha estès per la ciutat afectant nous col·lectius",  adverteix la federació en un article a la seva revista, 'La Veu del carrer'.

 

 

El text fa un repàs a les mesures que l'ajuntament de Colau havia promès per tal de lluitat contra la pobresa, "però una cosa són les bones intencions —afirma— i una altra, la realitat". A mig mandat, assenyala l'article, "els resultats del combat contra la pobresa no satisfan ningú" perquè "no totes les mesures compromeses s'han desenvolupat al ritme previst i les que ho han fet amb prou feines han pogut frenar la vulnerabilitat de milers de famílies barcelonines".

 

Comentaris