La dona de Forn assistirà a l'acte del 17-A en representació seva

Laura Masvidal va demanar a l'Ajuntament de Barcelona poder anar a l'acte i el consistori l'ha convidat

 

La dona de Quim Forn, Laura Masvidal, assistirà a l'acte d'aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost, en representació de Forn.

 

Masvidal ha explicat aquest dimarts que va demanar a l'Ajuntament de Barcelona poder anar a l'acte en representació del seu marit, ja que considera necessari "visibilitzar" que ell també era present en el dispositiu sobre els atemptats i que vol homenatjar les víctimes, i el consistori l'ha convidada.

 

"Creia que, si es feia un homenatge a les víctimes, s'havia de visualitzar que ell també hi era", ha apuntat, i ha assegurat que Forn també vol fer un homenatge a les víctimes de l'atemptat.

 

Ha afirmat que la iniciativa ha estat seva i que li "semblava estrany" que no l'hi haguessin convidat, per la qual cosa ho va sol·licitar a l'Ajuntament.

 

Fonts municipals han confirmat que l'Ajuntament li ha enviat la invitació per ser a la zona d'autoritats de l'acte i que Masvidal ha confirmat la seva assistència.

 

La dona de Forn ja va explicar que el seu home no vol ser homenatjat pel 17A i que ha demanat que l'homenatge es dirigeixi a les víctimes, als Mossos d'Esquadra i a la resposta que va tenir la ciutadania.

 

No obstant això, va afirmar que Forn "no vol cap homenatge encara que agraeix l'espontaneïtat de la gent", en referència a la concentració convocada per l'ANC i Òmnium davant la presó de Lledoners on és empresonat, a la qual Masvidal també assistirà.

 
 

Comentaris