La Diada posarà el focus durant el matí en "l’apoderament ciutadà" a l’Espai Eines de País

L'espai articularà diverses activitats al Pla de Palau de Barcelona

La Diada d'enguany va prenent forma. A més de la manifestació de la tarda, durant el matí, de 10 h a 15 h, s’habilitarà l’Espai Eines de País a Pla de Palau de Barcelona i els carrers del voltant. Segons ha informat l'ANC, serà un espai ampli dividit en dues parts. Una de central, ubicada al centre de la plaça, en la qual es podran trobar diversos punts interactius per "prendre consciència de quines eines hi ha per canviar la realitat actual i avançar cap a la independència, i de quines accions es poden dur a terme, a nivell individual o col·lectiu". I una segona àrea ubicada als carrers que donen accés a la plaça, on hi haurà la part d’aplicació pràctica de les eines que s’hauran exposat a la plaça. Tot plegat, englobat dins la campanya Eines de País de l’Assemblea.

Així, per exemple, a la plaça es podrà trobar un punt interactiu en forma de test per saber si s’és un consumidor estratègic que potencia el compromís de consumidors i empreses amb la nostra economia sense ingerències polítiques; i als voltants s’hi ubicaran empreses registrades a Consum Estratègic per a qui vulgui efectuar un canvi de contracte. Aquest mateix esquema es reproduirà amb cadascuna de les eines que planteja l’espai. "Es tracta de traslladar la idea principal que cadascú de nosaltres és una eina de país, i que els petits canvis, si esdevenen col·lectius, transformen la realitat", explica l'ANC.

Centre de trucades per inscriure’s a la Diada, activat

La concentració d’enguany tindrà lloc a plaça Espanya i s’estendrà pels carrers que hi desemboquen, els dos extrems de Gran Via, Paral·lel, Creu Coberta, Tarragona i Maria Cristina, formant un estel, símbol de l’objectiu independència. Com cada any, l'ANC recomana ser al lloc a les 16 h. Una de les novetats d’enguany és la possibilitat de seguir l’acte des de qualsevol punt del recorregut, ja que tots els trams estaran sonoritzats. L’acte central començarà a les 17.14 h i tindrà una durada aproximada de 45 minuts.

A més, les inscripcions a la Diada compten des d’aquest dimarts amb una nova possibilitat. A banda de l’habitual inscripció digital a diada.assemblea.cat, també existeix la possibilitat d'inscriures telefònicament al 93 655 82 82 de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

 
 

Comentaris (3)
Joan Jaume Fa 5 mesos
Iré com cada any, igual vaig anar a Brussel.les, Estrasburg, Madrid i x vegades a Barcelona. Els partits fan tasques de partits, i és normal. Les associacions fan tasques que no poden fer els partits i és normal i com tinc paciència, no passo el meu temps a desqualificar els uns i els altres. Els rius de crítiques a dojo només afavoreixen els unionistes agres.
decebut de tot Fa 5 mesos
I els seguiran quatre persones. Amb uns polítics autonomistes i mentiders i una bona part del poble català que no els importa ABSOLUTAMENT RES!!! (ni el canvi climàtic, que ja és dir), no hi ha res a fer. Sóc tremendament pessimista, tant pel futur de Catalunya com de la humanitat en general. I ara, podeu començar a puntuar negativament i a despotricar tant com es vulgui però abans, reflexionem, si us plau, pensem, cosa que ja no s'estila en aquesta societat d'encefalograma pla.
La Diada posarà el focus durant el matí en "l’apoderament ciutadà" a l’Espai Eines de País, si si....pero Fa 5 mesos
Mientras Navarra y el Pais Vasco, gozen de los privilegios fiscales que gozan , contemplados y ratificados en la Constitución Española . Cataluña nunca sera Independiente !! lo entendéis ?? , repito : Cataluña nunca sera Independiente !!
odisea Fa 5 mesos
Eso sera si la mayoria aborregada y desinformada lo quiere, espero algo mejor para una Catalunya con futuro lejos de madrid que vive muy bien con nuestro dinero.