El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La CUP s’abraona contra Santi Vila
  • CA

 

Diversos membres de la CUP s’han abraonat contra el conseller Santi Vila a Twitter en les darreres hores. Vila, un dels consellers més combatius contra el que representen els cupaires i un liberal desacomplexat, ha dit en alguna ocasió que és necessari “desenmascarar la impostura” del populisme. Ara, el fet que el Govern es personi en la causa contra l’atac d’Arran contra el Bus Turístic d’Arran ha generat critiques des de la trinxera cupaire. La portaveu parlamentaria dels revolucionaris, Mireia Boya, ha dit que Vila és “exemple d’algú que compra el relat de la caverna mediàtica i del govern de l’Estat”.

 

 

El regidor de la CUP a Vic, Joan Coma, de la seva banda, ha criticat Vila assegurant que “judicialitzar i dir” que l’atac d’Arran “és violència és del mateix tarannà ideològic que els que tracten” el referèndum de l’1-O com a “cop d’Estat”.

 

 

El cap de premsa de la CUP al Parlament, Jordi Salvia, es refereix en diversos tuits a Vila per la mateixe qüestió i l’acusa de “ballar al ritme” del PP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa