El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La CUP recorda a Forcadell, Coma i l’Ajuntament de Badalona que “no estan sols”
  • CA

El portaveu adjunt de la CUP al Parlament, Albert Botran, ha expressat el suport del seu grup a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; el regidor de l’Ajuntament de Vic, Joan Coma; i als membres del govern de l’Ajuntament de Badalona i els ha recordat que “no estan sols”.

En roda de premsa al Parlament, Botran ha afirmat que tots ells han estat en les últimes hores “en el punt de mira” de l’Estat “per haver actuat amb independència, coherència i amb fermesa”. “En definitiva, sense por”, ha assegurat.

Així, Botran els ha encoratjat a continuar endavant i ha afirmat que els donen el seu suport i els hi continuaran expressant en les successives mobilitzacions que hi puguin haver.

D’altra banda, els cupaires han celebrat que l’Audiència de Barcelona hagi rebutjat els recursos de Narcís Serra, Adolf Todó i una quarantena d’exdirectius més de Catalunya Caixa per les retribucions suposadament excessives i hagi confirmat la interlocutòria que enviava el cas a judici.

 

En aquest sentit, Botran s’ha felicitat perquè uns “lladres, estafadors i cleptòmans”, parafrasejant l’exdiputat cupaire David Fernández, “puguin seure al banc dels acusats i donar explicacions” pel que consideren que vas ser “un saqueig”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa