El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La CUP ratifica Eulàlia Reguant per substituir Josep Garganté a l’ajuntament de Barcelona
  • CA

 

 

L’assemblea de la Mesa Política de la CUP Capgirem Barcelona i al Grup d’Acció Parlamentària han ratificat aquest dijous la proposta dels secretariats municipal i nacional dels cupaires per tal que la diputada Eulàlia Reguant substitueixi el regidor Josep Garganté a l’ajuntament de Barcelona. Les bases han acceptat doncs que Reguant faci el relleu de forma gradual: s’incorporarà al consistori al juliol i abandonarà el Parlament el 2 d’octubre, l’endemà del referèndum anunciat. Segons un comunicat, la CUP, que és partidària de mantenir l’ordre de la llista, ha valorat “tant l’aposta pel municipalisme com la importància del moment polític” a Catalunya.

Així doncs, Reguant continuarà exclusivament amb les seves tasques de diputada tot el mes de juny, i des de mitjans de juliol i al setembre assistiria a la comissió d’Economia i Hisenda i al ple del consell municipal de l’Ajuntament de Barcelona. Deixarà l’acta de diputada el 2 d’octubre. 
 

Reguant és veïna del barri de Sant Antoni de Barcelona i ocupa la quarta plaça de la llista municipal, darrere de Josep Garganté, que ja havia anunciat que deixaria l’ajuntament a mig mandat. La CUP va aconseguir tres regidors a les eleccions del maig del 2015. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa