La CUP no renuncia a les seves sigles tot i una possible aliança

La Candidatura d'Unitat Popular de Barcelona ha aprovat l'estratègia de campanya de cara a les eleccions municipals de 2011

La Candidatura d'Unitat Popular de Barcelona ha aprovat  l'estratègia de campanya de cara a les eleccions municipals de 2011. En l'assemblea de l'organització es van fixar els principals temes, el format i l'estructura que marcaran la feina de la candidatura.

Aquesta assemblea també va aprovar mantenir el nom i la imatge pública de la CUP de cara als comicis de 2011, més enllà de les iniciatives que pugui sumar al projecte en les properes setmanes. Des de la Candidatura d'Unitat Popular, diuen que "seguiran oberts a parlar amb qui li ho demani i amb qui consideri necessari com sempre ha fet; un tarannà que no és exclusiu del període electoral".

Pel que fa a les seves propostes. la CUP de Barcelona considera "imprescindible" qüestionar la idea actual de ciutat, fent "especial èmfasi" en àmbits com l'habitatge, el model turístic o bé la defensa de la radicalitat democràtica, la transparència i la participació. Tot plegat, sense deixar de banda que "la Candidatura d'Unitat Popular forma part d'un projecte nacional de transformació social, que es vol impregnar de les lluites i mobilitzacions de l'esquerra rupturista i dels moviments socials de Barcelona", diuen.

 
 

Comentaris