La CUP disposada a presentar-se amb Solidaritat Catalana a les municipals

Ambdues formacions ja s'han reunit i el proper  de gener, quan la CUP celebri la seva assemblea, se sabrà si concorren juntes

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) va mantenir ahir la primera reunió amb Solidaritat Catalana per acordar una possible coalició electoral per les eleccions municipals. Fonts de la CUP han assegurat que estan disposats arribar acords amb qualsevol força "per avançar cap a la independència i el socialisme als Països Catalans". La decisió final de la CUP se sabrà el proper 9 de gener quan celebri la seva assemblea.

En la trobada, que es va produir a petició de Solidaritat Catalana, la CUP va assegurar que no estava interessada en quotes de poder sinó "en polítiques de construcció nacional i social". El partit seguirà reunint-se amb altres forces i entitats per cercar opcions de coalició electoral.

A les properes eleccions la CUP es presenta per primer cop a Barcelona. Des de la seva fundació el 1999 s'ha anat estenent arreu del territori i actualment té vint regidors en diferents municipis.

 
 

Comentaris