La CUP denuncia "cobraments poc ètics" de despeses ordinàries de diferents grups polítics a l'AMB

Afirmen que s'han pagat més de 3.600 euros al PDECat i prop de 3.900 als Comuns en dinars fora dels sous, subvencions o dietes

La CUP Poble Actiu ha denunciat els "cobraments poc ètics", en forma de despeses ordinàries, de diferents grups polítics a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. La formació afirma en un comunicat que durant el darrer any diversos membres dels grups polítics dels Comuns, el PDECat i el PP "han estat pagant dinars i despeses de reunions amb diners públics" que el govern de l'AMB "ha abonat fora de les dietes i subvencions establertes". El partit acusa l'AMB d'"opacitat" i considera "injustificades i fora de lloc" les despeses "excessives" i les pràctiques "allunyades d'un bon govern, transparent i democràtic".

En concret, la CUP Poble Actiu assegura que l'AMB ha pagat al grup metropolità del PDECat tiquets per import de més de 3.600 euros i al grup metropolità dels Comuns (Entesa, ICV i Barcelona en Comú) tiquets per valor de gairebé 3.900, en dinars "pagats amb diners públics fora dels sous, subvencions o dietes que ja cobren els membres d'aquests grups polítics".

 

Segons la formació, en paral·lel a això directius de l'AMB, membres del PSC, han disposat de targetes de crèdit per a despeses pròpies que "sobrepassen els límits de les tasques ordinàries" de la seva situació laboral.

 

 

Per tot plegat la CUP exigeix "explicacions" dels grups polítics indicats i "depuració de responsabilitats" al govern de l'AMB per aquests suposats pagaments. També reclama que es posin els "mitjans necessaris" per "acabar amb aquestes pràctiques".

 

Comentaris