La CUP de Lleida afirma que mantenir els llaços va ser "una decisió col·lectiva"

El regidor Pau Juvillà ha declarat al jutjat per un presumpte delicte de desobediència

El regidor i president del grup municipal Crida-CUP de l'Ajuntament de Lleida, Pau Juvillà, acusat d'un suposat delicte de desobediència per no retirar llaços grocs de les finestres de les oficines del grup a l'Ajuntament de la ciutat a la campanya electoral de les generals, ha declarat aquest dijous al jutjat d'instrucció 3 de la ciutat que la decisió de mantenir-los va ser "col·lectiva" i es va adoptar de manera assembleària.

 

Juvillà, que ha estat acompanyat a les portes dels jutjats per un centenar de persones ha assegurat que demanar-los que retirin els llaços "vulnera" els drets de la formació. "Retirar els llaços grocs és la voluntat de l'Estat espanyol d'invisibilitzar l'existència dels presos i exiliats i la vulneració de drets individuals i col·lectius", ha afirmat.

 

 

La Fiscalia va presentar una querella per delicte de desobediència de l'article 410 del Codi Penal després d'haver incomplit reiteradament els requeriments que va efectuar la Junta Electoral de zona perquè es retiressin els llaços grocs que hi havia a les finestres dels despatxos assignats al grup municipal a l'edifici de l'Ajuntament de Lleida. L'actuació de la Fiscalia va ser conseqüència de la denúncia de Ciutadans i finalment van ser els Mossos d'Esquadra qui van retirar els llaços.

 

Comentaris (1)
JORDI Fa 6 mesos
Normaaaal.............como todas las sectas del mundo.....ufffffffff