La Crida Nacional demana que "es reverteixin tots els pactes amb el 155"

L'organització liderada per Jordi Sànchez assegura que si no es fa "es trenca l'esperit de l'1-O i la voluntat de molta gent"

La Crida Nacional ha demanat als partits independentistes que "reverteixin tots els pactes amb el 155" després de l'acord entre JxCat i el PSC per donar la presidència de la Diputació de Barcelona als socialistes. En un missatge a Twitter, la formació liderada per Jordi Sànchez ha assegurat que cal "començar de zero" per buscar la "màxima unitat" a totes les institucions del país. "Si no ho fan trenquem l'esperit de l'1-O i la voluntat de molta gent", han advertit. A banda de Sànchez, que n'és el president, el conseller Damià Calvet, els diputats de JxCat Albert Batet i Gemma Geis, la diputada al Congrés Laura Borràs i la regidora de Barcelona Elsa Artadi també formen part de la direcció política de la Crida.

Aquest divendres s'ha sabut que JxCAT ha pactat amb el PSC per donar als socialistes la presidència de la Diputació de Barcelona. ERC ha donat per tocades les relacions amb JxCAT per aquesta raó, però els junters recorden que ERC ha pactat amb el PSC en 26 municipis per arrabassar-los l'alcaldia. 

 
 

Comentaris (11)
Miquel Fa 5 mesos
Uns altres q també volen "revertir"...
Hermen Fa 5 mesos
JxCat ja s'ha de treure les pors per un passat que ja és història i tractar la resta de partits -tots- amb reciprocitat o retorsió, segons ells la tractin. L'època poètica ja ha passat. Tornem a la dura realitat.
Angelblau Fa 5 mesos
Totalment d'acord amb la Crida. Catalunya DESPERTA
Joan de Sant Andreu Fa 5 mesos
La Crida demanar. No. Prou d escenificacions. El que te que fer la Crida és trencar amb el post convergència sigui quina siguin les sigles que utilitzin. Si no trenquen voldrà dir que estan junts. Prou, o dignitat o amb mi que no contin.
Josep Sierra Roca Fa 5 mesos
Ara més que mai, els catalans em de reivindicar i lluitar per la nostra llibertat i pels Drets Humans el 11 de setembre i quant sigui!!! Està clar que tenim un grup de polítics que ens enganyen i, precisament per aixó, em de seguir lluitant encara amb més força.
A Ramon Fa 5 mesos
NO. L'únic que havia conservat la seva dignitat i mantenia un referent com a Puigdemont era Junts x Cat, malgrat Bonvehí i Pascal. Ara ho han rebentat tot. Ja torna en Mas, ja ensuma el clar autonomisme dels ERC. Ja ho han fomut tot enlaire. Per aixó no penso anar a la diada, em quedaré a casa. Ara toca un canvi radical dels dirigents però la poltrona no la deixaran i la resta els hi repampimfla.
i SEGUIM! Fa 5 mesos
Mira, jo ahir em vaig donar de baixa de la Crida i l'11-S el penso passar asseguda a casa. Per primera vegada no aniré a una manifestació des del juliol del 2010.
Pepet de Vallmanya Fa 5 mesos
Totalment d'acord amb la Crida. Si sempre ho haguéssin fet no estariem com estem : ens tenen pel que som. Per una merda !
cualquiera Fa 5 mesos
Tocadas? ER da por tocadas las relaciones con JxCat? Y que debería decir JxCat cuando ER impidió la investidura de Puigdemont?
Antonio Fa 5 mesos
I tan que si amb els del 155 ni aigua DUI. I marxem ja
Ramon Fa 5 mesos
Ha hagut de ser JxC, qui pacti amb les esquerres sucursalistes, perquè de cop i volta resulti un crim. Sembla ser que ERC sí que té dret a fer-ho. Deu ser que els avala l'haver renegat fins i tot del català.