La Crida Nacional demana que "es reverteixin tots els pactes amb el 155"

L'organització liderada per Jordi Sànchez assegura que si no es fa "es trenca l'esperit de l'1-O i la voluntat de molta gent"

La Crida Nacional ha demanat als partits independentistes que "reverteixin tots els pactes amb el 155" després de l'acord entre JxCat i el PSC per donar la presidència de la Diputació de Barcelona als socialistes. En un missatge a Twitter, la formació liderada per Jordi Sànchez ha assegurat que cal "començar de zero" per buscar la "màxima unitat" a totes les institucions del país. "Si no ho fan trenquem l'esperit de l'1-O i la voluntat de molta gent", han advertit. A banda de Sànchez, que n'és el president, el conseller Damià Calvet, els diputats de JxCat Albert Batet i Gemma Geis, la diputada al Congrés Laura Borràs i la regidora de Barcelona Elsa Artadi també formen part de la direcció política de la Crida.

Aquest divendres s'ha sabut que JxCAT ha pactat amb el PSC per donar als socialistes la presidència de la Diputació de Barcelona. ERC ha donat per tocades les relacions amb JxCAT per aquesta raó, però els junters recorden que ERC ha pactat amb el PSC en 26 municipis per arrabassar-los l'alcaldia. 

 
 

Comentaris