La Coordinadora per Tabarnia reclama a l'independentisme que no polititzi el 17-A

Demanen "dignitat" a l'independentisme alhora que afirmen que faran costat a Felip VI i exigeixen a Colau representació institucional, no només del seu partit

 

La Coordinadora per Tabarnia ha reclamat "dignitat" a l'independentisme en vistes als actes d'homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost del 2017 i li ha exigit que no polititzi aquests esdeveniments. L'entitat ha fet una crida a la ciutadania "i en especial als simpatitzants del moviment tabarnès" perquè assisteixin a l'acte en record de les víctimes que tindrà lloc el divendres a dos quarts d'onze del matí a la Plaça Catalunya de la capital catalana. En aquest sentit, ha lamentat les crides a "rebentar" l'acte d'organitzacions independentistes per la presència de Felip VI i ha afirmat que farà costat al monarca.

 

 

Finalment, l'entitat també ha demanat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que es "comporti com cal" i li ha recordat que assisteix a l'acte "en representació de tots els barcelonins, no només com a líder de la seva formació política".

 

Comentaris