La BRIMO i l’ARRO, els únics que encerclen el Parlament

Fracàs de les protestes davant la cambra

Aquesta Diada el Parlament de Catalunya ha estat encerclat. Ara bé, només encerclat per les unitats d’antiavalots i d’ordre públic dels Mossos d’Esquadra. No han reeixit les convocatòries d’assalt, envoltar o ocupar l’edifici de la cambra catalana al Parc de la Ciutadella per part de moviments independentistes a través de les xarxes socials.

 

De fet, només a quarts de dues del migdia, una convocatòria amb el politòleg Ramon Cotarelo i l’actor Toni Albà, ha concentrat algunes desenes de persones. L’episodi no ha passat de l’anècdota i quatre paraules malsonants amb els agents dels Mossos que els impedien l’entrada en el camí del Mamut del Parc. “Deixeu-nos entrar, és el nostre Parlament!”, cridaven.

 

 

Ciutadans, poquíssims,  que amb estelades i banderes negres (de Victòria o Mort) reclamaven pas han desistit davant el dispositiu de seguretat de la Brigada Mòbil i l’Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos que han blindat literalment els accessos al Parc. En aquest sentit, les tradicionals visites al Palau parlamentari han estat en grup de 25 persones, prèviament acreditades, escortades i guiades des de l’entrada ubicada davant l’accés al Zoo. "Ja es veu que la gent s'estima més anar a un concert que no pas a defensar les seves insitucions", ha comentat al El Món, una de les activistes, en veure el fiasco de la convocatòria. 

IMG 3906

Altres manifestants a l'accés del Mamut del parc de la Ciutadella a tocar del Parlament Quico Sallés

 

 

Comentaris