El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La batussa independentista també esclata entre membres del secretariat de l’ANC i Jordi Sànchez
  • CA

La divisió independentista que aquests dies s’ha mostrat acarnissadament està escarbant al jardí de la presó de Lledoners. Així es pot interpretar de la guerra de tuits que s’ha vist aquest dimecres a la xarxa social i, a més, sense manies. L’exemple ha estat la picabaralla que han protagonitzat l’expresident de l’ANC i diputat de JxCAT, Jordi Sànchez, amb el secretari d’Incidència Política de l’entitat, Arià Bayé. Aquest darrer ha acabat esborrant la piulada.

 

Tota la batussa ha començat per un tuit de Sànchez en base a una entrevista que li ha havia fet el diari Ara. Tuitejava l’entrevista amb un text que deia: L’ANC i Òmnium han d’assumir la responsabilitat de respondre a una sentència condemnatòria  de l’1 d’octubre. Que es posin d’acord d’una vegada i que recuperin, també elles, la unitat d’acció que ens va fer tan forts fins a l’1-O”.

 

Al cap d’unes hores, el secretari d’Incidència Política del secretariat de l’ANC, Arià Bayé, l’ha replicat sense embuts. “La unitat d’acció d’abans de l’1 d’octubre vol dir tu cridant a la desmobilització i a no entrar als col·legis electorals mentre Cuixart alentava a la desobediència civil?”, ha piulat el secretari-

 

La resposta de Sànchez no s’ha fet esperar. Que trist que el Coordinador d’Incidència Política hagi de contestar així…  quin poc nivell!!! Per favor!!! Volem una @assemblea digne!!”, ha replicat l’expresident de l’entitat ara pres polític. Al cap d’una estona, el secretari de l’ANC ha esborrat el tuit, però el compte de Sànchez manté la resposta.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa