Sánchez, prudent

 

sñanchez

 El candidat del PSOE, Pedro Sánchez, només podia perdre amb el debat. Ha resistit malgrat els embats, sobretot de Rivera i Casado. Tot i el nerviosisme del principi, s’ha venut com l’esquerra d’ordre i tranquil·la davant la virulència dels candidats de dretes. Ha estat moderat i amb to de galán de Hollywood. Ha quedat com el gendre que agrada a les mares. No ha comès errors.

 

 

Rivera, zitzàina 

 

El candidat de Ciutadanriveras, Albert Rivera, havia de remuntar a les enquestes i ha tirat de la seva artilleria habitual, pel broc gros, entrebancant les intervencions dels altres. Ha arribat a relacionar Quim Torra amb la maternitat subrogada. De fet, s’ha condecorat en el màster de “cunyadisme”. Els seus arguments recorrents: batasuna, ETA, l’independentisme i els pactes amb els nacionalistes. Ha utilitzat el terme revolució per parlar dels autònoms i de l’ensenyament.

 

 

Iglesias, realista

Iglesias

 El candidat de Podemos no ha fallat a la seva expectativa. El seu objectiu era collar Sànchez per fer dir davant l’audiència si pactaria amb Ciutadans. Ha venut patriotisme militar i ha defensat l’indult pels presos independentistes si són condemnats.S’ha venut com la garantia que Sànchez no pacti amb la dreta.

 

 

 

Casado, dièsel

casado

 El líder del PP s’ha mostrat mes moderat i educat en formes amb Casado. No ha estat agressiu i se l’ha vist feble en el cos a cos. S’ha vist superat per l’agressivitat de Rivera. De fet, en acabar el debat li ha dit a Rivera: “Vostè no és el meu adversari”. 

 

 

Xabier Fortes, professional

 

El moderador ha estat professional, ha marcat els temps i ha renyat amb un somriure murri. Ha fet quedar bé a TVE.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa