L'Ironman Barcelona canvia de dia per respectar el referèndum

La prova, que forma part d'un circuit mundial en què participaran a Barcelona 3.200 atletes de 74 països, serà el 30 de setembre i no l'1 d'octubre com estava previst

 

L'Ironman, una cursa de triatló que celebra una de les seves proves de circuit mundial a Barcelona, s'havia de celebrar el proper 1 d'octubre. Però l'organització ha decidit canviar el dia per respectar la celebració del referèndum, i ha comunicat que la prova se celebrarà dissabte 30 de setembre. Així ho ha anunciat en un comunicat en diversos idiomes -hi ha participants inscrits de 74 països-, amb aquest argument: "El president de Catalunya ha anunciat recentment un referèndum d'independència diumenge 1 d'octubre, el dia de la competició de l'Ironman 2017 Barcelona. A causa d'aquest anunci no previst de la votació nacional, ens van dir que aquesta regió i la ciutat no podrien acollir la cursa en aquesta data". "Després de diverses reunions amb el Govern i els amfitrions, estem feliços de confirmar que la nova data per a la cursa serà dissabte 30 de setembre". 

 

A la cursa de triatló s'hi han inscrit 3.200 atletes provinents de 74 països, que han rebut la notificació de l'organització del canvi de dia de la prova. 

 

 

Comentaris