L'informe dels lletrats avala la suspensió dels diputats presos

La Mesa l’analitzarà a partir de les 12.30 hores

L’informe dels lletrats del Congrés dels Diputats avala la suspensió dels diputats presos emparant-se en l’article 384bis de la Llei d’Enjudiciament Criminal (LECrim). La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, el sotmetrà a criteri de la Mesa que ha convocat a les 12.30 i que amb molta probabilitat decidirà la suspensió de les funcions de diputat d’Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull. Caldrà veure si Batet sotmet l’informe a votació o bé si adopta la decisió sense demanar que els representants de les diverses formacions aixequin la mà, fet que impediria formalment el trencament de la majoria progressista en aquesta segona reunió de l’òrgan de govern del Congrés.

 
 

Comentaris (6)
Tot es un autectic femer..... Fa 3 mesos
Sabeu aquell fet de una industria que contaminava, però l'hi era més rentable anar pagant las multes?, doncs això mateix s'ha traslladat a la política, els hi es més rentable aconseguir lo que es proposen, es igual si molt més tard, tenen de pagar alguna sanció, s'ha perdut la ètica, las lleis son paper mullat per qui te el poder, i si no tens poder, s'inventen las lleis que facin falta per condemnar-te.....i com això resulta i funciona, cada vegada estarà tot pitjor.....tard o d'hora
diumenge Fa 3 mesos
A les eleccions del diumenge, al PSC ni aigua.
miquel Fa 3 mesos
I perquè els van deixar presentar?. Ja sabien que els inhabilitarien, i d'aquesta manera, 1,5 milions de vots dels catalans, a les escombraries. S'haurien d'impñugnar aquestes eleccions, perquè ara canvien moltes coses. Aquests ñols només funcionen amb trampes, enganys i corrupció.
Joana Fa 3 mesos
Espero que tots aquells que vulguin votar pels partits espanyolistes es mirin al mirall i diguin si el que estan fent és democràtic. El meu vot des de l'estranger ja ho té Puidgemont. I esperem que el poble català reaccioni i voti per l'independentisme.
arfonzo Fa 3 mesos
prevaricación en toda regla , ¿dónde está el suplicatorio?, el cual ha de ser votado en el pleno . lo cual conlleva a la paralización del juicio-farsa.
Instituciones ejPPañolas llenas de chorizos Fa 3 mesos
Iros a la mierda todos ! Emoezando por el VI ....
El Virginiano Fa 3 mesos
A la mierda te vas tu y todos los de tu calaña