L'extresorer del PP Rosendo Naseiro nega cap finançament il·legal

Renya els diputats perquè diu que se sent "jutjat" i reconeix que alguna vegada els empresaris donaven talons a Fraga als mítings

 

L'extresorer del PP Rosendo Naseiro nega cap finançament il·legal al partit mentre va ser l'encarregat dels comptes (del 1989 al 1990, quan va ser detingut). Naseiro ha comparegut a la comissió d'investigació al Congrés sobre el suposat finançament il·legal del PP, que ha viscut una sessió atropellada i amb múltiples anècdotes i comentaris fora de to.

Naseiro, de 82 anys i amb problemes per escoltar i entendre les preguntes, ha assegurat que és "il·legal" que se li preguntin coses de fa més de 30 anys, que se sent "jutjat" i ha renyat els diputats per fer "discursos". L'extresorer ha afirmat que "mai va veure cap caixa B" i que no va demanar mai comissions a empresaris a canvi d'adjudicacions.

 

 

Sí que ha reconegut, però, que als mítings alguns empresaris podien donar-li a ell mateix o a l'exministre Manuel Fraga algun taló, però que tot es declarava. "Però això què té a veure?", s'ha preguntat. També ha contradit l'extresorer Luís Bárcenas, que va apuntar que amb Naseiro va començar la caixa B del partit. "Això és mentida", ha afirmat.

 

Comentaris