El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’extresorer del PP Rosendo Naseiro nega cap finançament il·legal
  • CA

 

L’extresorer del PP Rosendo Naseiro nega cap finançament il·legal al partit mentre va ser l’encarregat dels comptes (del 1989 al 1990, quan va ser detingut). Naseiro ha comparegut a la comissió d’investigació al Congrés sobre el suposat finançament il·legal del PP, que ha viscut una sessió atropellada i amb múltiples anècdotes i comentaris fora de to.

Naseiro, de 82 anys i amb problemes per escoltar i entendre les preguntes, ha assegurat que és “il·legal” que se li preguntin coses de fa més de 30 anys, que se sent “jutjat” i ha renyat els diputats per fer “discursos”. L’extresorer ha afirmat que “mai va veure cap caixa B” i que no va demanar mai comissions a empresaris a canvi d’adjudicacions.

 

Sí que ha reconegut, però, que als mítings alguns empresaris podien donar-li a ell mateix o a l’exministre Manuel Fraga algun taló, però que tot es declarava. “Però això què té a veure?”, s’ha preguntat. També ha contradit l’extresorer Luís Bárcenas, que va apuntar que amb Naseiro va començar la caixa B del partit. “Això és mentida”, ha afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa