L'exministre Zoido passa del lloc 12 al 4 a la llista del PP a Europa

La marxa de Garrido a Cs provoca canvis als populars amb l'entrada del pare de l'opositor veneçolà Leopoldo López en la dotzena posició

L'exministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido | ACN

 

 

 

El PP ha situat l'exministre de l'Interior Juan Ignacio Zoido com a número 4 de la candidatura europea després de la renúncia de l'expresident de la Comunitat de Madrid Ángel Garrido, que va anunciar dimecres la seva marxa del partit per incorporar-se a Cs. Zoido ocupava el número 12 de la llista al Parlament europeu i ara ha pujat a la quarta posició de la candidatura encapçalada per l'exportaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat. En el lloc de Zoido, entra el pare de l'opositor veneçolà Leopoldo López, que té el mateix nom, i ara ocupa la dotzena posició. En un comunicat, els populars han anunciat aquest dijous a la tarda que han tancat "definitivament" la llista per a les eleccions europees del 26 de maig. A banda d'aquests dos moviments, la resta de noms de la llista es mantenen en la mateixa posició que tenien abans de la marxa de Garrido.

 

 

Dolors Montserrat és la cap de llista seguida d'Esteban González-Pons, com a número 2, i d'Antonio López-Isturiz, de 3. En quarta posició fins ahir figurava el successor de Cristina Cifuentes a la presidència de la Comunitat de Madrid i fins fa poques setmanes president de l'autonomia pel PP. Va cedir el càrrec a Isabel Díaz Ayuso per presentar-se a les europees però en un moviment d'última hora dimecres va anunciar que fitxava per Cs com a número 13 de la candidatura a les autonòmiques madrilenyes del partit taronja. Aquest moviment ha provocat aquestes modificacions a la llista del PP. 

 

Comentaris