El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exalcalde d’ERC a La Fuliola estripa el carnet
  • CA

L’exalcalde de La Fuliola (Lleida) Eduard Piera ha anunciat que ha presentat la dimissió com a membre de l’executiva de la federació lleidatana d’ERC i també la baixa del partit. Segons ha explicat ell mateix a través de les xarxes socials el motiu de la baixa és “la pèrdua de confiança i les visions diferents del moment”.

Piera assegura que “la desafecció amb la gestió dels resultats després de les municipals” i el posicionament d’ERC al Congrés de Madrid, “amb una abstenció incomprensible”, li han fet prendre la decisió d’abandonar la formació política que lidera Oriol Junqueras.

L’exalcalde republicà afirma que se’n va “amb la consciència tranquil·la” i sosté que continuarà treballant des del seu poble com a regidor independent “per tal d’aconseguir a llibertat” del país.

Piera subratlla que no abandona ERC para anar a “qualsevol altre partit/moviment” i es declara “d’esquerres i independentista”, fet que “seguirà sent així”. L’exrepublicà es compromet a seguir “treballant per la independència però fora dels partits polítics”.

Piera és un dels alcaldes promotors del moviment ‘Ajuntaments sense por’, creat a principis d’aquest any, per donar suport de forma organitzada des del món local als presos polítics, als alcaldes i ciutadans investigats o encausats per defensa la independència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa