L'Estat critica que Junqueras "desacrediti" un tribunal "tan determinant" com el TC

El delegat en funcions prefereix no "avançar postures" fins que el Constitucional no resolgui el recurs sobre la reforma del reglament del Parlament

 

L'Estat ha criticat que el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, vulgui "desacreditar" un tribunal "tan determinant" com el Constitucional assegurant que alguns dels seus membres estan "farts" de ser el braç "opressor" de l'executiu espanyol. El delegat accidental de l'Estat a Catalunya, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, assegura que les declaracions del republicà són "realment equivocades" i estan fetes amb voluntat de tergiversar la tasca del TC.

 

Sánchez-Bustamante, de moment, ha optat per no "avançar postures" fins que l'alt tribunal no resolgui el recurs sobre la reforma del reglament del Parlament. El delegat en funcions recorda que "la suspensió cautelar ve determinada per llei" i subratlla que l'única cosa que ha fet el govern espanyol és defensar "el dret que té l'oposició a debatre en seu parlamentària tota proposició de llei", cosa que amb la lectura única "s'impedia".

 

Comentaris