L'assessora del Govern en polítiques socials reitera el rebuig aT les retallades

Teresa Crespo ha alertat del perill de retallar aquest àmbit i ha reclamat més recursos per a les persones en situació de vulnerabilitat

La presidenta del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat, Teresa Crespo, ha alertat del perill de retallar aquest àmbit i ha reclamat més recursos per a les persones en situació de vulnerabilitat, sumant-se així a les crítiques del president del comitè assessor en sanitat, Miquel Vilardell.

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha defensat que a l'actual estat del benestar "la pota dels serveis socials és la més feble, la que s'ha creat últimament, i si es comença a retallar cau segur", pel que ha afirmat que no es pot donar ni un pas enrere.

Crespo també és presidenta de la Federació d'Entitats Catalanes d'Acció Social (Ecas), una de les promotores del manifest 'Ni un pas enrere. Invertim en futur', amb el qual una quinzena de sindicats, entitats i professionals de l'àmbit van advertir aquest dimarts del perill de retallar les polítiques socials.

 
 

Comentaris