El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC explicarà el referèndum de l’1-O a través de més de 100 actes a Catalunya
  • CA

 

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) explicarà les garanties del referèndum de l’1 d’octubre a través de més de 100 actes a Catalunya, en els quals participaran membres del Govern i diputats de JxSí. En un comunicat aquest dimarts, ha explicat que aquests actes s’emmarquen en la campanya ‘garanties.cat’, que “facilita als diputats poder explicar-se i garanteix el dret a conèixer de primera mà” tota la informació sobre el referèndum.

 

Aquest dimecres s’iniciarà aquesta campanya amb 40 actes simultanis a ciutats com Barcelona, amb la presència del vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i la diputada de JxSí Marta Pascal, i Vilafranca del Penedès (Barcelona), amb el conseller de Presidència, Jordi Turull.

Els diputats Lluís Llach i Anna Caula participaran en un acte a Girona, i el conseller d’Afers exteriors, Raül Romeva, en un a Vilanova i la Geltrú (Barcelona), amb la presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras.

 

Durant la resta del mes de juliol, l’ANC organitzarà més actes a ciutats com Lleida, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Vic, Mataró, Igualada (Barcelona), Reus i Valls (Tarragona), entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa