L'ANC exclou els polítics de la zona de convidats de la manifestació

Cop de geni de l'Assemblea

Els polítics hauran de buscar lloc a la manifestació de l'ANC de la Diada. Així ho ha decidit el Secretariat de l'Assemblea que en la seva darrera reunió ha decidit excloure els polítics de la "zona de convidats de la manifestació". Una decisió que la permanent de l'entitat ha comunicat ja a les assemblees territorials. Fonts de l'entitat asseguren a El Món que la decisió s'ha pres per mostrar la seva oposició a la manca d'unitat estratègica independentista.

"Aquest any no rebran el mail convidant-los a la zona preferent", apunten des de l'ANC que enllesteix els darrers preparatius de la Diada. "Havíem de respondre als missatges que ens enviaven des de diverses territorials que volien mostrar el seu malestar amb l'estratègia dels partits i més després del debat d'investidura de Madrid", afegeixen les mateixes fonts. "Els polítics hi estan convidats, òbviament, però hauran d'anar a la manifestació com tothom", subratllen.

 

Serà la primera vegada, que en les manifestacions organitzades per l'Assemblea per la Diada els polítics no tinguin un lloc preferent en la manifestació. Diputades de JxCAT com Aurora Madaula, s'han mostrat en ple acord amb la mesura a través de les xarxes socials. Enguany, la manifestació-concentració està prevista a l'avinguda Maria Cristina. 

 

Comentaris (12)
goosse Fa 4 mesos
Dexeu que os regali una idea......i perque no els i prohibiu que vinguin a la manifestació !! Si, si, tal com sona !! No ens han excluit ells del seu programa de gobern, sense explicanso i tampoc consultarnos el canvi de rumb ?? Dons aixó, NOU PARTIT POLITIC D´ASPIRACIÓ AUTODETERMINISTA, ja trigue-ho...avans de que el M.H. su ensumi i presenti eleccions autonómiques....NO AVANÇAREM FINS QUE TINGUEM UN ÚNIC PARTIT INDEPENDENTISTA, sense inclinació d´esquerres, progressites, ni centre n
Una sebyora de baix nivell. Fa 4 mesos
La Paluzie és una presidenta nefasta. La majoria de les decisions que pren són contraproduents, ja que aconsegueix divisió i manca de suport. És la persona perfecta per carregar-se l'ANC.
Dolors Fa 4 mesos
Volem la in... inde... independència... i això és fa als carrers d'en peus, no amb CADIRES!!!
el noi de Tona Fa 4 mesos
ai, Palazie i companyía !!.... o sigui que segons tu ja no hi ha lloc per la Política, quan juatament MÉS FALTA ENS FA !!... Com anyoro al Jordi SÁNCHEZ I A LA MURIEL !
Laie Fa 4 mesos
Estoy totalmente de acuerdo y espero que la Asamblea sepa resistir las presiones que recibirá de los partidos. La cabecera para quien defiende y trabaja por la independencia: Bombers, CDR's, ANC y Omnium, Unió de Pagesos, sindicatos independentistas, CCN y otras asociaciones que están por el mismo fin. Los partidos han de recibir la lección de que la ciudadanía no es un mero voto que se puede traicionar. Se le ha de escuchar y respetar y si no, a la cua.
Pepet de Vallmanya Fa 4 mesos
Tracttar igual a. JxC com a la cuPP i a ERC no sols és um error. També és una injustícia ! Si us fa por dir les coses pel seu nom, a mí, no !
Surra? Fa 4 mesos
No crec que sigui bo demostrar malestar castigant els polítics. Parleu. De totes maneres els polítics que no volen la unitat sinó els vots per a guanyar cadires si que han de rebre una surra, però no sé si en una manifestació
Covards i traidors Fa 4 mesos
Rebran una bona estirada d'orelles els que tinguin valor d'acostar-se a la manifestació. Encara recordo el mal efecte que feien els d'erc, només reivindicant els seus presos.
BEN FET Fa 4 mesos
Fora els politics
Lo único importante. Fa 4 mesos
La venta de camisetas.
ZARA Fa 4 mesos
Totalment d´acord. Al TRAM que els toca i encara gràcies... ... ...
Maria Fa 4 mesos
L'ANC cada vegada són més patètics i excloents.
Porc rural Fa 4 mesos
Prou collonades!!! L'11 de setembre tots al parlament!!!!!!!!!!