El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC exclou els polítics de la zona de convidats de la manifestació
  • CA

Els polítics hauran de buscar lloc a la manifestació de l’ANC de la Diada. Així ho ha decidit el Secretariat de l’Assemblea que en la seva darrera reunió ha decidit excloure els polítics de la “zona de convidats de la manifestació”. Una decisió que la permanent de l’entitat ha comunicat ja a les assemblees territorials. Fonts de l’entitat asseguren a El Món que la decisió s’ha pres per mostrar la seva oposició a la manca d’unitat estratègica independentista.

“Aquest any no rebran el mail convidant-los a la zona preferent”, apunten des de l’ANC que enllesteix els darrers preparatius de la Diada. “Havíem de respondre als missatges que ens enviaven des de diverses territorials que volien mostrar el seu malestar amb l’estratègia dels partits i més després del debat d’investidura de Madrid”, afegeixen les mateixes fonts. “Els polítics hi estan convidats, òbviament, però hauran d’anar a la manifestació com tothom”, subratllen.

Serà la primera vegada, que en les manifestacions organitzades per l’Assemblea per la Diada els polítics no tinguin un lloc preferent en la manifestació. Diputades de JxCAT com Aurora Madaula, s’han mostrat en ple acord amb la mesura a través de les xarxes socials. Enguany, la manifestació-concentració està prevista a l’avinguda Maria Cristina. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa