L'ANC es compromet a "defensar el referèndum" i "treballar per guanyar el Sí"

L'entitat sobiranista "celebra que el Govern i els partits hagin complert el seu compromís i hagin anunciat data i pregunta pel referèndum"

 

 

 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha compromès aquest matí a "defensar el referèndum" i "treballar per guanyar el Sí". En un comunicat emès just després que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, anunciés la data i la pregunta del referèndum sobre la independència de Catalunya, l'entitat sobiranista "celebra que el Govern i els partits hagin complert el seu compromís i hagin anunciat data i pregunta pel referèndum". A més, l'ANC destaca que "ara, queden 4 mesos fins l'1 d'octubre, en els quals serà tan important defensar la democràcia que ens volen prendre com guanyar el Sí que ens durà a un estat independent en forma de república".

Per tot això, l'Assemblea espera "ben aviat poder tenir la convocatòria oficial, conèixer el cens i tots els detalls de la votació que ho canviarà tot", i afirma que "estarà sempre al costat del dret de vot de tota la ciutadania de Catalunya, i defensarà aquest dret quan i on calgui, pels del Sí i pels del No, i defensarem el resultat amb la mateixa intensitat".
 

 

Comentaris