El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ANC de Premià de Dalt deixa clar que no caurà “en cap tipus de provocació, vingui d’on vigui”
  • CA

 

 

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Premià de Dalt ha emès aquest matí un comunicat després que els Mossos d’Esquadra identifiquessin la setmana passada dos regidors del PPC d’aquest municipi del Maresme -Pedro Bailón i Bernabé Ruffo- mentre estaven retirant estelades dels fanals. En el text, l’ANC lamenta els fets perquè “són un atac a la llibertat d’expressió i a la tolerància que sempre ha regnat entre els veïns i veïnes del nostre municipi” i assegura que l’entitat no caurà “en cap tipus de provocació vingui d’on vingui”. A més, l’ANC creu que “aquestes situacions demostren la intolerància i manca de conviccions democràtiques d’aquestes persones i del seu partit“.

Les estelades que despenjaven els dos regidors del PPC havien estat col·locades per l’ANC, però l’entitat sobiranista diu que no presentarà denúncia ni als Mossos d’Esquadra ni a cap Jutjat, argumentant que “no entrarem en la dinàmica de denúncies i contra denúncies”. “Tenim molta feina a fer i res ni ningú ens distraurà del nostre objectiu: votar l’1 d’octubre”, deixa clar el comunicat, i intueixen que “aquesta mena de fets poden anar a més en tot el territori a mida que ens anem acostant a la data del referèndum”. Per aquest motiu, demanen “a totes i a tots els demòcrates que no caiguin en les seves provocacions, així com a denunciar per mitjà de les xarxes socials i les notes de premsa aquesta mena d’actuacions”.

 

Finalment, l’ANC conclou el text deixant clar que “des de Premià de Dalt continuarem treballant per la Democràcia, la Llibertat i la Justícia Social, pilars sobre els que construirem la nova República Catalana”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa