L'ANC confia que JxCat i ERC desbanquin "els dirigents de la repressió" a la Diputació de Barcelona

L'Assemblea es mobilitza davant les seus de PDeCAT i Esquerra entre crits de "traïdors" i "no us votarem"

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha afirmat que confia en un acord entre JxCat i ERC a la Diputació de Barcelona per desbancar els "dirigents de la repressió", en referència al PSC. Aquest dimecres a la tarda, davant les seus de PDeCAT i Esquerra, Paluzie ha advertit que la gent que dóna suport als partits independentistes i es manifesta a Estrasburg, Brussel·les, Madrid... no pot entendre la "divisió" sobiranista i els pactes al territori amb els socialistes. L'Assemblea ha enviat un "toc d'atenció" a les dues formacions i ha mobilitzat desenes de persones davant les seves seus, al carrer Calàbria, on s'han sentit proclames com ara "unitat", "sou uns traïdors", "no us votarem", "Esquerra i PDeCAT la paciència s'ha acabat" i "socialistes no".

A banda i banda del carrer Calàbria, els ciutadans han continuat escridassant els dos partits mentre Paluzie atenia la premsa,i es mantenia confiada que el pacte entre JxCat i PSC a la Diputació de Barcelona encara es podia revertir. "Estem a temps, esperem una reflexió", ha afegit la presidenta de l'ANC. D'altra banda, Paluzie ha apuntat que el "millor missatge" per enviar al món és que Espanya és "ingovernable" si no s'inicia un procés diàleg per resoldre conflicte català, en referència a la investidura del president espanyol, Pedro Sánchez, convocada per d'aquí dues setmanes.

 
 

Comentaris (8)
Remar Fa 7 mesos
Si els partits no fan cas de la intenció de vot estan provocant que la gent no voti. Un menyspreu que afavoreix els feixistes NO DEIXEM DE VOTAR. PERSISTIM!
Vicenç Fa 7 mesos
Ha quedat ben clar, que la política a casa nostra, que es el que mes interesa, està en mans, de gent irresponsable, que han traït a Catalunya i als politics empresonats, buscan-se les seves pròpies garrofes, ignorant els resultats a les urnes. Estic molt decebut . Confiava en els pactes als ajuntaments, que ajudesin a fer país. No ha estat així i la darrera cirereta la Diputació de Barcelona, amb uns sous molt llaminers, per que es el que busquen tots els polítics, la cadira i el sou. E
federalista Fa 7 mesos
ja ho tinc ramon la trinca, el cuartet dic jajajajaja ah no que son tres, be la trinca, i carmen de mairena , vet aci, ramonet ja tens el cuartet,per fer la llibertat jajajajajajajajajajaj.
Aurembiaix d'Urgell Fa 7 mesos
Si el PdCAT vota amb el PSC a la diputació no els votaré més. Tampoc a ERC. Com es pot pactar res amb el PSC?
Ramon Fa 7 mesos
Hauria d'aparèixer un quartet de líders catalans de solvència contrastada, un de molt carca, un altre liberal, un altre socialdemòcrata i un altre molt, molt, molt d'esquerres. Què s'avalin entre sí i que els uneixi l'objectiu comú de la llibertat de Catalunya. I que deixin claríssim que és més fort aquest objectiu patriòtic que els uneix, que la ideologia en la que ja discreparan el dia de demà. També haurien de saludar amb respecte tot quant català que en el passat s'hagi resisti
Voluntaris Fa 7 mesos
Odio y amenazas, a todas luces, bad idea, Paluzie, quien te ha votado? Nadie, Vamos a tranquilizar la política, dejad trabajar a los elegidos democráticamente
Lisa Fa 7 mesos
La han votado los mismos que a tu rey..
Roser Fa 7 mesos
I els votants? No es tenen en compte? No val la pena anar a votar si no votes Esquerra, Junts o la Cup? Quina independencia es aquesta? El PSC va pujar en vots i bastant. I els pactes que s'han fet als Ajuntaments? Als Ajuntaments són vàlids? No serà que la Diputació té un pressupost suculent? I a Òmnium i a l'ACN se li acaben els diners amb tants viatges, advocats, recursos, i demés? RESPECTEM ALS VOTANTS!!!!
Elia Fa 7 mesos
El PSC es 155, llògic que cap entitat catalana en vulgui saber res...i si el PSC va pujar, va ser en part per frenar la extrema dreta, no per mèrits propis, ja que ni són socialistes, ni catalans..
Que tonteta la Paluzie Fa 7 mesos
Si el secessionisme no vota, com fins ara, a JxCat i ERC, sortiran elegits PSC i Ciutadans amb molta diferència. Molta xuleria i estratègia molt dolenta.