L'alcalde popular de Castelló demana veure TV3 al País Valencià

Culpabilitza el govern espanyol pel tall d'emissions per no haver donat un nou multiplex

L'alcalde de Castelló i candidat a l'alcaldia pel PP, Alberto Fabra, critica a través del seu Facebook el cessament d'emissions de TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al País Valencià. Fabra assegura que "sembla mentida que en el segle XXI es limiti la possibilitat que les persones puguem triar el mitjà de comunicació que volem sintonitzar".

El batlle avança a la xarxa social que el seu grup donarà suport a una moció al consistori per reclamar el retorn de les emissions. Tot i això, l'alcalde popular fa responsable del tall a Zapatero "perquè no concedeix un múltiplex" al País Valencià. Fabra conclou la queixa amb un "prou prohibicions!".

L'Ajuntament de Castelló aprovarà aquest dijous una moció en contra del cessament de les emissions de TV3 al País Valencià amb els vots favorables de tots els partits amb representació al consistori. Així, el govern municipal del PP coincidirà amb el PSPV-PSOE i el Bloc Nacionalista Valencià en la demanada de TV3 al País Valencià, com ja va fer en reclamar la ILP Televisió Sense Fronteres també en una moció aprovada al ple de l'ajuntament.

 
 

Comentaris