El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’Ajuntament de Tarragona denega permís per celebrar alguns actes de l’11 de setembre
  • CA

 

La Coordinadora 11 de setembre de Tarragona ha denunciat que l’ajuntament de la ciutat els ha denegat el permís per celebrar diversos actes de la diada nacional. La plataforma assegura que és la primera vegada que se’ls denega el permís després de vuit anys de celebrar activitats sense impediments per part del consistori. En el seu compte a Twitter, la plataforma s’ha preguntat si és que potser “a l’Ajuntament de Tarragona li molesta un 11 de setembre participatiu”.

 

Fonts municipals han confirmat a El Punt-AVUI que s’havia produït aquesta negativa, tot i que van subratllar que es tractava d’una decisió “tècnica” i en cap cas de caire polític. Vinculen la decisió amb la suspensió general d’activitats relacionades amb l’oci que es manté en vigor a la Part Alta, i que està en part vinculada a les queixes veïnals per l’excés de soroll.

Per la seva banda, la plataforma veïnal Farts de soroll ha dit que no han estat “mai en contra dels actes festius, tradicionals i culturals”, de manera que considera que l’ajuntament tarragoní els “torna a instrumentalitzar per justificar la prohibició d’actes, quan els seus motius són d’un altre caire”. La Coordinadora Onze de setembre és l’organitzadora dels actes que es duen a terme, al marge de les institucions, a la ciutat de Tarragona des de 2010.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa