L'Ajuntament de Tarragona autoritza els actes de la Diada a la Part Alta amb restriccions

El consistori denega els inflables per als nens, demana reduir les dimensions de l'entarimat i exigeix que la música sigui "de fons"

 

L'Ajuntament de Tarragona ha resolt autoritzar, "parcialment", les activitats previstes per celebrar la Diada a la Part Alta de la ciutat que organitzen les entitats ciutadanes des de la Coordinadora Onze de Setembre. Segons un comunicat municipal, l'alcalde accidental, José Luis Martín, ha signat aquest divendres al matí un decret pel qual "s'autoritza tot", però amb "excepcions".

 

 

D'una banda, els inflables per als més menuts, que es consideren "inadequats" per garantir la "protecció del patrimoni"; també l'entarimat des d'on es fan els parlaments, que es demana de "dimensió més reduïda"; a més, el consistori demana restringir el volum de la música als "límits propis de la música de fons ambiental, tal com reglamentàriament venen definits al Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives" aprovat a finals de 2016. La Coordinadora, que ja va assegurar que no mouria els actes de la Part Alta, estudiarà les restriccions abans de pronunciar-se.

 

Comentaris